Hyra lägenhet i Skärholmen

Det är många som vill få plats och bo i Stockholm, men innerstaden är det som lockar mest och där minst antal personer kan få plats. Därför tvingas kommunerna i närliggande områden att utöka med fler bostäder där så att fler personer har möjlighet att arbeta i Stockholm och utnyttja infrastrukturen med bra kommunikation till och från innerstaden. Skärholmen utanför Stockholm är en sådan förort dit fler och fler söker sig när de inte finner bostad i innerstaden. Här kan du få mer information om hur du kan göra för att hyra lägenhet i Skärholmen.

Skärholmen växer

På grund av bostadsbristen i Stockholm har uppförandet av bostäder ökat i närliggande områden så som Skärholmen där det planeras att byggas drygt 6000 bostäder inom de närmaste åren. Enligt kommunen har Skärholmen stora naturvärden som ska locka fler att hyra lägenhet i Skärholmen. Närheten till vatten och fina stränder samt ett levande centrum är några saker som man tror ska attrahera nya hyresgäster till Skärholmen.

Fler lägenheter i Skärholmen

Konstigt nog har det knappt byggts några lägenheter i Skärholmen, men nu är det alltså dags att skapa ett attraktivt område dit personer ska lockas att hyra lägenhet. I dagsläget omfattas Skärholmen av fyra stadsdelar, det är Sätra, Bredäng, Skärholmen samt Vårberg. Dessa stadsdelar ligger nära till Mälaren där det finns vackra stränder att strosa på. På Skärholmen bor det cirka 35000 personer i en unik internationell miljö där boende kommer från ungefär 150 olika länder. Du behöver inte ta dig någon annanstans för att uträtta dagliga ärende för allting du behöver finns i Skärholmen. Här finns shopping, diverse butiker, bra offentlig service, sjukvård, hotell och en omtyckt stadsteater som berikar invånarna. Satsningarna på Skärholmen är stora framgent och kommer förhoppningsvis att locka dit många fler personer som vill satsa på en framtid i fin miljö.