Att hitta perfekta plaggen att träna i

Har du något plagg när du tränar som du tycker är svårt att hitta något du tycker om? För mig har det alltid handlat om träningsbyxor för herr och jag har länge inte ens kunnat sätta fingret på vad det är jag inte hittar eller vad jag saknar. Såklart behöver man börja med att reda ut när man ska använda dem. Handlar det om högintensiv träning, kanske bara byxor att ha när man värmer upp och ned eller kanske några att faktiskt använda när man både rör på sig måttligt men också lever en aktiv vardag. För mig handlar det om lite olika situationer och jag skulle därför inte ha något emot att hitta några olika byxor att ha vid olika tillfällen.

Träningsbyxor för herr finns bland annat på ruza.se, där jag handlar mycket av mina träningskläder. Här erbjuder dem många olika varumärken vilket gör det enklare att kanske hitta lite olika träningsbyxor för herr till olika ändamål. Jag brukar alltid först filtrera utefter varumärke eftersom jag har några märken jag tycker om extra mycket. Craft är himla bra men också casall och även under armour. Det finns flertalet varumärken som levererar och därför brukar jag beställa hem ett gäng och helt enkelt testa mig fram.

Att hitta favoriterna

Att hitta favoriterna kan vara svårt men när man väl hittat dem så gäller det att säkra upp. Då brukar jag faktiskt köpa ett par till men kanske i en annan färg, eftersom jag vet att jag kommer använda dem mycket och det är klart att det sliter. Just nu har jag hittat ett par jättebra löparbyxor från Craft, ett par rena träningsbyxor från under armour och ett par ytterligare goa mjuksbyxor från acqua limone. In och kika vettja och hitta dina nya favoriter!