Aveqia levererar matlagningsevent utöver det vanliga

Ja men skulle du undra av Aveqia gör för att sticka ut så handlar det verkligen om att dem levererar matlagningsevent för alla typer av människor på en nivå i världsklass. Under dryga 20 verksamhetsår så är det många kunder som berättat om de goda resultat dem sett av sina event som dem gjort med Aveqia. Det är vanligt att man som kund återkommer och i då flera olika konstellationer. Men varför då tro? Jo men det handlar om att man gör ett event tillsammans i en aktivitet som blir otroligt inkluderande och möjlig för alla att delta i. Oavsett ålder, bakgrund eller nationalitet så handlar det om att laga mat tillsammans helt utan förkunskaper eller speciella fysiska egenskaper.

Så varför ska du boka ditt matlagningsevent hos Aveqia? Jo men det är ganska enkelt, Aveqia är som sagt experter och ser till att anpassa eventet just utefter era förutsättningar. Är ni en stor grupp, kanske lite mindre, känner ni varandra innan eller är ni kanske familj och släkt? Oavsett ser dem till att anpassa matlagningsevent hos Aveqia just efter era förutsättningar och ser till att det blir otroligt lyckat!

Stjärnkockar för en dag

Ja men precis, ni får vara stjärnkockar för en dag. Eller så går det faktiskt minst lika bra att låta en av Aveqias duktiga kockar laga maten och bara avnjuta middagen. Detta, återigen, väljer ni helt själva! Så vare sig du bjudit in dina bästa kunder eller kanske tar med ditt team på en inspirationsdag så kan vi garantera dig en oförglömlig upplevelse där du får njuta av god mat, trevligt sällskap och något som du kanske inte gjort innan. Maten är fantastiskt, råvarorna ännu bättre, och framför allt så finns det möjlighet att knyta otroliga kontakter och förhoppningsvis investera i framtiden genom att göra detta tillsammans!